Background Image

Mentale gezondheid

Contact

Mentale gezondheid

Workshop Samenwerken

“Synergy is the highest activity of life; it creates new untapped alternatives; it values and exploits the mental, emotional and psychological differences between people.” - Stephen Covey, CEO General Electric

Samenwerken is uitdagend en leuk, maar soms ook moeizaam en lastig. In de workshop ‘Samenwerken en teamrollen’ gaat het om vragen als: Wat vind ik en wat vinden mijn samenwerkingspartners de beste manier om met elkaar onze doelen te bereiken? Hoe willen we elkaar zien, elkaar aanspreken, elkaar benutten? Hoe combineren we onze talenten, persoonlijkheden en vaardigheden?

Workshop concentratie

“Concentration and mental toughness are the margins of victory.” - Bill Russel, Amerika’s beste basketbalspeler aller tijden.

Met behulp van onze kennis vanuit de topsport – waar vaak in kolkende arena’s een topprestatie moet worden neergezet en de topsporters worden begeleid in het zich op het juiste moment concentreren – worden uw medewerkers via een aantal praktische oefeningen en tips tot een hoger concentratieniveau gebracht.

Workshop Mindful werken

“Hoe kan de mens ooit iets weten, als hij zo druk is met nadenken.” BOEDDHA

Onze workshops helpen uw medewerkers om zichzelf niet te verliezen in de dagelijkse hectiek. Mindfulness biedt praktische handvatten om de aandacht bewust te richten en om vandaag te leven, niet gisteren of morgen. Het stressniveau daalt en men kan meer vanuit ontspanning leven en werken. Een ding is zeker: mindful leven is iets wat je kunt leren!


Workshop Stresshantering
“Stress should be a powerful driving force, not an obstacle” - Bill Phillips

Stresspreventie en stresshantering zijn tegenwoordig dus van cruciaal belang. Uitgangspunt bij de workshop Stresshantering zijn de ervaringen van uw medewerkers met betrekking tot spanning en stress, zowel wat betreft de werksituatie als in het algemeen.