Workshops

Duurzame inzetbaarheid op de werkvloer

Workshop Beweeg je fit

De workshop Beweeg je fit is uiterst doeltreffend voor de organisatie die wil starten met bedrijfssporten en die hier medewerkers voor wil motiveren.

Workshop Energy for life

Een basistraining waarin uw medewerkers leren waar hun eventuele vermoeidheid vandaan komt en hoe zij hun eigen energiehuishouding kunnen managen. Welke rol spelen bijvoorbeeld internet en social media hierbij? En welke brandstof hebben we nodig om goede prestaties te kunnen leveren?

Workshop Ontspanning

‘Rust roest niet.’ – Henk Kraaijenhof (voormalig trainer Nelly Cooman)

We behandelen de belangrijke rol van rust, slaap, hobby’s, vakantie, enzovoort. Uw medewerkers krijgen praktische manieren aangereikt om te ontspannen en te herstellen en daardoor optimaal te presteren en gezond te blijven.

Beweegclinics, voorbereidingstrajecten en sportdagen

Wilt u een beweegclinic of sportdag organiseren voor uw medewerkers? Wij regelen het voor u. Daarbij hebben we de ‘funfactor’ hoog in het vaandel staan. Hierdoor is het voor uw medewerkers veel vanzelfsprekender om ook een volgende keer weer in actie te komen.

Naast een introductie bieden wij ook voorbereidingstrajecten aan voor een sportevenement. Dit kan een interne challenge zijn die we samen met uw bedrijf organiseren. U geeft uw wensen en voorkeuren aan en wij nemen u vervolgens de gehele coördinatie en organisatie uit handen. We werken met gekwalificeerde en ervaren trainers en leveren maatwerk aan uw organisatie.